Lessen Intensieve Yogalessen

Intensieve Yogalessen

Tijdens deze les gaan we 2, 5 uur lang samen dieper het lichaam in doordat we de Asana?s (houdingen) langer vasthouden om nog beter contact te kunnen maken met het lichaam en de geest, ook kom je stagnatie, spanningen en emoties tegen die zich hebben opgeslagen in een zwakke plek in het lichaam.

Door middel van een Intensieve yogales kunnen we de energie die verslapt is weer versterken en wordt de samenwerking tussen de spieren, organen en de geest weer aangewakkerd, wat weer een helend effect heeft op het lichaam.

We zullen werken aan kracht, flexibiliteit en focus.
Tijdens deze les zullen we ook mediteren en Pranayama (ademhalingsoefeningen) doen, daarna sluiten we af met een eindontspanning waarbij je even niets hoeft?

Related Post